за мен

Kазвам се Миряна Захариева. Mайка съм на 2 момчета. Oбичам Родаината, града, квартала, дома и семейството си (до девето коляно). Отделям време да им се наслаждавам. Вярвам, че за да са така прекрасни, те имат нужда от мен – да се грижа за тях, да ги обичам, развивам и да вдъхновявам другите да го правят (:

От 16 годишна работя по различни проекти с деца и младежи в нужда. В момента съм член на Общото събрание на Асоциация “Солидарност”.

Професионално се занимавам с ПР и маркетинг комуникации в екипа на bTV Новините. Обичам да общувам и да споделям. Обичам да откривам нови начини да се свързвам с хората и заедно да творим и градим.

Вярвам, че щастливите родители отглеждат щастливи деца, както и че здравото семейство е в основата на здравото общество. също така съм убедена, че малка, но добре организирана държава, която съдейства на работливите и предприемчиви българи да се развиват, е политическият ключ към просперитета на страната ни. Вярвам в Бог. Обичам да съм полезна и ефективна и се изнервям, когато си губя времето или когато някой друг ми го губи.

Повече за мен ще научите от това, което споделям, надявам се редовно (:

Свържете се с мен: miryanaggeorgieva@gmail.com | LinkedIn | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

 

3 thoughts on “за мен

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s