Video

Направи своя избор на Евроизбори 2014

 

На 25-ти май аз няма да отида на пикник. Ще отида да гласувам! За мен е важно къде ще израснат децата ми и съм решена да не оставям властта за управление на нашата държава в ръцете на някой друг. Тя е наша! Гражданите сме единствения суверен на Република България и наша отговорност е да упражним своята власт!

Ще гласувам за Гергана Николова #6 в листата на Реформаторския блок (#10).

Вижте защо във видеото.video

Направи своя избор на 25-ти май

Video

решението е взето, но дебатът продължава

рискувам да превърна моето лично уеб пространство в лагер на армията Против промените в закона за образованието. но не мога да превключа на друга тема. законът вече е приет. но все още се дискуира. ще коментирам и аз.

тази вечер споделям видео от ТВ дебат, в който защитниците на промените бяха поставени на колене. страхотна експертна аргументация на г-н Монов. много убедителна гражданска позиция на Цвети и 11 месечната Дана. срещу отчайващо неподготвената г-жа Георгиева – директор на детска градина и лъчезарната, но неубедителна Вероника.

Цвети и Дана
Цвети и Дана

струва си да отделите 20 минути от живота си. макар никой повече да не може да ви ги върне. ако пък не го направите – вижте края. доста ми напомня филм на ужасите – разплетохме този случай, но нова заплаха иде!