Покана и отстъпка за Семеен семинар 2016

Много често се случва някой да ме попита как се справям с две малки деца, работа, доброволчество и динамичен социален живот. Аз лично все още търся отговора на този въпрос. Всъщност, пред мен всеки ден стои въпроса как ще се справя днес – да свърша служебните задачи, да прекарам пълноценно време със семейството и да ми остане и за спане (а аз имам нужда от 8 часа сън задължително).

Тази събота (18.06) ще имам възможността да разкажа за това как (успявам да) балансирам между брака, децата и работата. Говоренето ми ще е част от ежеодния Семеен семинар, който се провежда от Асоцияция за интензвно семейно консултиране. Лично за мен този семинар е най-значимото събитие в годината посветено на брака и семейството (поне доколкото са ми изветни одобни събития). Присъствах на миналогодишното издание на семинара и си тръгнах от там с много ценни уроци, които (се стараем да) прилагаме в брака си и днес.

10408792_10152753293905796_2300734701856961099_n

И нека не Ви подвеждам, няма да говоря от позицията на някой, който знае правилните отговори и може да даде готови решения, които да приложите още утре. Ще говоря честно и откровено за своя опит в търсенето на баланса, за слабостите, които отчитам в усилията си и за малките, но ценни победи над умората, инерцията, а понякога дори над времето и пространстовото (:

Знам, че това е 238976563478-та покана за семинар, която получавате от началото на годината, но съм и убедена, че повечето от другите семинари имат за цел да Ви помогнат да натрупате несметно богатство или пък да изградите успешна империя като се съсредоточите върху усъвършенстване на владетеля на Вселената – АЗ. Семеен семинар 2016 е единственото събитие, което ми е известно, което ни помага да бъдем по-стойностни за човека до себе си и така да постигнем щастлив и удовлетворяващ брак, в който се чувстваме пълноценни.

Смятам, че щастето е истинското мерило и свидетелство за успеха и понеже имам себе си за щастлив човек, смея да заключа и че постигам успеха, такъв, какъвто го мечтая.

Програмата на Семеен семинар 2016 можете да видите тук: http://goo.gl/nF37tx

Таксата за семинара може да Ви се стори малко висока, но истината е, че си заслужава всяка стотинка. И не че някой може да Ви гарантира 100% възвращаемост на парите, както напоследък е модерно. Нима някой може да оцени колко струва близостта помежду ни? Колко струва да спрем да се караме, вместо да разрешваме конфликтите градивно? Колко струва да се чувстваме пъноценни, утвърждавайки и човека до себе си? Колко струва да можем да бъдем щастливи у дома? Аз намирам всичко това за безценно и също така съм убедена (от опит), че не е резултат от късмет или вълшебна химия, а плод на усилия и умения.

От Асоцияция за интензвно семейно консултиране правят отстъпка по повод рождения ден на техния сайт semeistvo.bg и цената пада от 200 на 120 лева. Аз имам щастието да дам допълнително намалание за всички, които четат тази публикация. Така че, ако смятате, че имате нужда от вдъхновение и практични съвети за това как да имате по-щастлив и успешен брак, запишете се за семинара тук и не забравяйте да кажете, че имате отстъпка от Мирянка. Така цената за Вас ще е 90 лева! Може да ми пишете и на мен преди да се запишете, ако предпочитате (miryana.zaharieva(@)gmail.com)

Ще се радвам да Ви видя в събота!

П. П. Мисля, че записването приключва във вторник, но ако четете това по-късно и се решите за семинара, пишете ми.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s