аларма! новите ценности: татко + татко

макар да  не съм фен на конспиративните теории, нещата вече изглеждат подозрителни. не съм и антигей настроена, но вярвам, че най-доброто място за едно дете е в семейство с майка (от женски пол) и баща (от мъжки пол).

много материали има, които предупреждават за гей пропагандата и вече наистина започвам да виждам едно бъдеще с хора без пол. това не е нормално. не е добро.

толерантността е ценност. съгласа съм. напоследък Европа е залята от толкова много прогей инициативи, че нещата не изглеждат като насърчаване пиемането на гейовете, а като насърчаване на децата да бъдат такива (гейове и лесбийки). става въпрос за подмяна на ценности. а това вече не мога да толерирам.

това видео показва доста страшна реалност за децата в северните райони на Европа.

най-плашещото е, че всичко това вече наистина взема размери на последователна и упорита пропаганда. консервативна България също не остава назад. наскоро искаха узаконяване на съвместните съжителства (без брак). следващата стъпка е легализиране на съжителството на хомосексуалисти. накрая и осиновяването в гей връзки ще дойде. а в Холандия вече искат да се разреши на хомосексуален осиновител да сключи брак с осиновеното си дете!

мисля, че е редно повече хора да се образоват по темата, преди да стане твърде късно. а тази темата е доста обширна. обещавам да пиша още.

провокирана от поста на Денислав.

One thought on “аларма! новите ценности: татко + татко

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s