британците не искат нас. ние отхвърляме други. колелото се върти

работя вече 9 години с британци. пътите, в които съм се чувствала подцененна или гледана с пренебрежение се броят на едната ми ръка. и причината не е била поради национална принадлежност.

аз лично не се засягам от негостоприемната британска кампания, която вълнува българи и румънци. и съм много щастлива, че виждам много от нас да отвръщат с шега на ‘удара’. Жюстин писа за това.

мисля си също, има ли право въобще някой да се засяга. в България цари такъв див расизъм и шовинизъм, че не виждам какво толкова британците ни правят впечатление. ако ти слагаш всички цигани, турци, арменци, китайци, евреи и др. под един знаменател; ако ги виниш колективно за проблемите на България, тогава не мисля, че имаш право да се сърдиш на британците.

Image

призивът ми е: ако вярваш, че си способен и достоен да допринесеш за добруването на България, Великобритания или която и да е друга държава по света – дерзай! мястото ти е там, където си успешен и удовлетворен.

и все пак… keep calm and move to come back to Bulgaria ((:

One thought on “британците не искат нас. ние отхвърляме други. колелото се върти

  1. 🙂 bravo i blagodarq che spodelqsh takiva misli s vischki dano vseki se zamisli nad tova koeto kazvash i lichno az veche za 2ri put se zamislqm kak se darja s okolnite i useshtam promqna … pomogna mi da spra da buda s predrazsudaci ! mersi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s