Aside

днес с младежите от “Дом възможност” Скравена правихме сапуни. това е сравнително нова инициатива, която стартирахме, за да им дадем възможност сами да изкарват прехраната си. идеята беше на български студенти по бизнес в Бирмингам, Великобритания.

за да развием инициативата в успешно социално предприятие в момента търсим стажант. засега обаче аз ходя от време на време в Скравена и помагам на младежите да изпълнят поръчките, които имаме. те сами все още не се справят – имат нужда някой да им казва какво точно и кога да го правят. това често отказва и работодателите да ги наемат на работа, затова в момента ние се пробваме като техни работодатели.

и така.. днешните ни творения се получиха доста красиви. експериментирахме с влагане на цветчета от рози и житен клас. новост бяха и плътната сапунена база и опаковките от тишу хартия.

Image

в събота ще продаваме сапуните на благотворителния базар, организиран от АмЧам по повод 4-ти юли.

ако и на теб ти харесват нашите сапуни, можеш да ми се обадиш на 0878662858 или да ми пишеш на m.georgieva [at] fscibulgaria [dot] org. стават супер подаръчета за сватба или друго събитие.

напичаме ги HOPe SOAPs.

Image

сапуни с кауза

One thought on “сапуни с кауза

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s